''Battery Superkauss Hokeja mačs'', kurā savā starpā tikās motokrosistu sastādītas Austrumu un Rietumu izlases, nedaudz pārāki izrādījās austrumnieki, svinot uzvaru 7:5.

Spēli straujāk uzsāka rietumnieki un jau mača sākumā, pateicoties Andra Štendenberga, Laura Freiberga un Kristapa Baltgalvja gūtajiem vārtiem, ātri nonāca vadībā ar rezultātu 3:0. Austrumu komanda spēja atgūties no sākuma šoka, un līdz perioda beigām divus vārtus atguva Jurģis Žukas un Harijs Suharževskis.

Otrajā periodā rietumniekiem divas reizes precīzs ir Kristaps Baltgalvis, bet austrumu komandā ar diviem vārtiem atbild Raivo Freibergs, bet vēl vienus pievieno Ēriks Meija. 5:5 pirms izšķirošās trešdaļas. Spēles noslēguma posmu, pateicoties saliedētai komandas aizsardzībai, veiksmīgāk aizvada austrumnieki un, gūstot divus bezatbildes vārtus (precīzi bija Raivo Freibergs un Armīns Birstiņš), svinēja uzvaru arī visā mačā ar rezultātu 7:5.

Spēle aizritēja jautrā un draudzīgā gaisotnē, taču sportiskais gars un cīņa par uzvaru bija svarīgs faktors abās komandās. Laukumā cīnījās liepājnieki - Lauris un Mārtiņš Freibergi un Dāvis Līvs, ventspilnieki - Arvis Sanders un Pēteris Vočtavs, saldenieki - Kristaps Baltgalvis, Raimonds Baltgalvis, Gundars Gaušis un Jurģis Žukas, cēsinieki Kristers Serģis, Raivo Freibergs un Jānis Vilders, kā arī motosportisti no daudziem citiem Latvijas novadiem.

Arvis Sanders, Rietumu komandas kapteinis

- Šoreiz mūsu komandai pietrūka sapratnes laukumā un ne viss sanāca kā plānots. Hokejs ir sarežģīta spēle, kas sastāv no daudz komponentēm un ja kāda no tām iztrūkst, tad rezultātu sasniegt grūti. Šoreiz pretinieki nospēlēja gudrāk un iespējams arī vairāk gribēja uzvarēt, tapēc arī uzvaru izcīnīja. Pasākums kopā izvērtās  jautrs ar labu ''afterparty''. Paldies par to organizatoriem. Nākamgad ledus laukumā tiekamies atkal.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: