24.februārī Inbox.lv ledus hallē Piņkos norisināsies ''Battery Superkauss Hokeja mačs'', kurā spēkiem mērosies motosportistu veidotas Austrumu un Rietumu komandas arī ar Rodeo pārstāvjiem sastāvā.

Motosportistu savstarpējais hokeja duelis norisinās jau daudzus gadus, bet šis būs pirmais gads, kad tas nesīs Battery Superkausa vārdu. Lai arī mačiem ir draudzības spēles statuss, tomēr tie vienmēr izcēlušies ar principialitāti. Motosportisti ir tāda tauta, kas nekad nevienam neko negrasās dāvināt, vēl jo vairāk, ja tie ir sīvākie konkurenti no Daugavas pretējā krasta.

Rietumu komandas sastāvā spēlēs arī vairāki Ventspils motokluba Rodeo sportisti - Ainars Soks, Pēteris Vočtavs, bet par rietumnieku kapteini iecelts Rodeo kluba vadītājs Arvis Sanders. Tāpat laukumā nūjas krustos tādas motokrosa zvaigznes kā Lauris Freibergs un Kristers Serģis.

Arvis Sanders /Rietumu komandas kapteinis:

Sastāvs ir nolasīts labs un esmu pārliecināts, ka čaļi neliks vilties un spēs aizstāvēt Rietumu krasta godu. Atbildot uz Jāņa repliku par Kurzemes ziemām, jāsaka, ka viņiem, kā jau pie Krievijas robežas, arī baltais lācis nebūtu nekāds pārsteigums, tomēr Kurzemes krasts izceļas ar savu infrastruktūru un mums ir modernas halles, kur trenēties. Dīķu hokejs lai paliek Vidzemes galam. Mēs būsim gatavi cīnīties par uzvaru!

Komandu provizoriskie sastāvi:

Austrumi:

Jānis Vilders /komandas kapteinis/
Kristers Serģis
Raivo Freibergs
Lauris Ermanis
Lauris Kļaviņš
Sandris Kļaviņš
Oskars Urbanovičs
Valdis Vanags
Ēriks Meija
Mareks Lavrovs
Zigmunds Kalniņš
Jurģis Žukas
Aldis Druva
Artūrs Birstiņš
Harijs Suharževskis
Aldis Baltiņš

Rietumi:

Arvis Sanders /komandas kapteinis/
Pēteris Vočtavs
Ainārs Soks
Lauris Freibergs
Mārtiņš Freibergs
Dāvis Līvs
Valdis Seratinskis
Gundars Gaušis
Ronalds Strazds
Andris Štendenbergs
Kristaps Baltgalvis
Raimonds Baltgalvis
Ivars Plūdums

Foto: visualstudio.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: