Ventspils Piedzīvojumu Parkā pirmo reizi notika ārtelpu ziemas pasākums "Jautrās Ziemas Sporta Spēles".

Tajā piedalījās 30 studenti, kas tika sadalīti 5 komandās. Visām komandām vajadzēja veikt 6 stafetes un 1 kopēju posmu: 1. "Piepildi glāzīti" –pēc iespējas ātrāk ir jāizkausē tāds sniega daudzums, lai piepildītu plastmasas glāzīti ar ūdeni; 2. "Plēves šļūkšana" - visa komanda šļūc lejā no kalna ar plēvi pēc iespējas vairāk reižu, lai iegūtu papildpunktus; 3. "Lielākā sniega čupa" - dalībniekiem ar sasietām kājām no konkrētas teritorijas jāsavāc sniegs, lai izveidotu augstāko sniega čupu 2 min laikā; 4. "Uz ragaviņām" - viens no komandas (uz maiņām) velk pārējos apkārt figūrām, veicot noteiktu trasi; 5. "Zeķu stafete" - komandas 2 pārstāvjiem jāveic maršrutu bez apaviem, kamēr pārējie veido ceļu, liekot par pamatu savas drēbes; 6. "Skrējiens kalnā" - komanda pievar kalna nogāzi, pa vienam skrienot augšā pēc objekta un nesot to lejā, kamēr otrs skrien kalnā, likdams objektu atpakaļ vietā; 7. "Atrodi burtus un sastādi teikumu" - kad visas stafetes bija izietas, komandām tika dots pēdējais uzdevums - meža teritorijā kokos atrast 19 burtus un sastādīt teikumu.

Pēdējie posmi tika veikti jau tumsai iestājoties, taču spēļu beigās visus gaidīja krūze karstas tējas. Kaut arī daļa bijuši varen nomocīti, Studentu Padome cer, ka visiem patika un nākamgad pasākums tiks atkārtots, kā arī uzlabots, lai ir nosaukuma "Jautrās Ziemas Sporta Spēles" cienīgs un gūst arī citu studentu atsaucību, piesaistot ne tikai dalībniekus, bet arī palīgus stafešu veidošanā.

Pirmo vietu izcīnīja komanda "Baltie Lāči" (Laura Auna, Arita Šreibere, Kārlis Rūtenbergs, Mārtiņš Rudzājs, Artūrs Jankevičs, Miks Zīverts), kas balvā ieguva kameršļūkšanas trases dāvankartes. Otrajā vietā ierindojās komanda ar nosaukumu "Piektie" (Herta Galiņa, Elva Bule, Kristaps Bumbulis, Elans Lācis, Dainis Backāns, Edijs Silnieks), bet trešajā - "Komanda Nr. 3" (Elīza Kukaine, Viola Grīnvalde, Arnis Robalds, Dainis Plāsis, Madara Kalniņa, Pēteris Pabērzs).

Kārtīgai sportošanai sekoja arī kārtībā ballīte KissClub, kur uzstājās mūsu pašmāju grupa The Seventh Floor un īpašie viesi- grupa Transleiteris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: