Nedēļas nogalē, 18. un 19. februārī, slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” norisināsies divi augsta līmeņa freeski un snowboard pasākumi.

18. februārī „Latvijas kauss snovbordā un frīstaila slēpošanā „Lemberga hūtē”” un jau 19. februārī „Ride in Baltics” ceturtais posms – „Burton Rookie Tour”.

Šī nedēļas nogale solās būt viena no trakākajām un neaizmirstamākajām 2011./12. gada sezonā. Nevienā citā vietā nebūs redzēts tik liels un kvalitatīvs snovparks, ko „Baltics Snowpark Agancy” konstruē tieši šiem pasākumiem. 18. februārī pasākums izcelsies ar kvalitāti un aizraujošām cīņām par Latvijas kausu, ko būs sarūpējusi Latvijas Slēpošanas savienība, kā arī naudas balvām no Aivara Lemberga. Naudas balvu fonds Ls 1500.

Arī nākamā diena izcelsies ar kvalitāti, kas būs paredzēta tikai snovbordistiem, labi zināmajā un ilggadējā Burton Rooki Tour. Protams, arī cīņa par Ride In Baltics Tour čempiona titulu vēl turpinās un svarīgi būs būt Ventspilī, lai izcīnītu uzvaru!

Šobrīd savu dalību izteikuši tādi braucēji, kā freeski ranga līderis Edvards Lansmanis un snovborda ranga līderis Artūrs Cukunde, kā arī daudzi citi no Baltijas top braucējiem.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: