Olimpiskā centrs Ventspils atklātajā čempionātā hokejā 1.divīzijas turnīrā pārliecinoši turpina spēlēt Liepājas PitStop komanda, kas izcīnījusi jau sesto uzvaru pēc kārties, tiesa, šoreiz bija nepieciešami pēcspēles metieni.

Liepājnieki mērojās spēkiem ar OC Ventspils komandu, līdz mača desmitajai minūtei nonākot zaudētājos 0:2. Tiesa pusminūtē pēc otrajiem vārtiem savu rēķinu atklāja arPitStop, bet otrajā periodā viesi arī spēja panākt izlīdzinājumu. Trešajā periodā olimpieši vēlreiz tika priekšā, taču nosargāt vadību nespēja – 3:3 un mača liktenis izšķīrās pēcspēles metienos.

Metienos veiksmīgāki izrādījās Liepājas hokejisti, kuriem uzvaru un divus punktus tabulā atnesa Mareka Veško raidījums. Viņa rēķinā arī viena rezultatīva piespēle, bet OCVentspils rindās ar divi vārti Miķelim Pāvelsonam, vārti un piespēle – Uvim Balinskim.

Liepājniekiem sešās spēlēs 17 punkti un viņi ir pārliecinoši 1.līgas līderi, bet otrajā vietā šobrīd ir olimpieši, kuriem par septiņiem punktiem un vienu maču mazāk. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: