Olimpiskā centra Ventspils hokeja čempionāta 1. līgas turnīrā uzvaru sēriju turpina Liepājas PitStop, bet 2. līgā pie pirmā panākuma pamatlaikā tikuši Tornado 2 spēlētāji.

Liepājnieki mērojās spēkiem ar Dundagas komandu, un mačošanās izvērsās ļoti rezultatīva. Pirmo periodu ar 2:1 savā labā noslēdza PitStop komanda, bet otrajā Dundaga spēja izvirzīties vadībā 4:3. Tomēr līdz otrajam pārtraukuma liepājnieki atkaroja vienu vārtu pārsvaru, ar minimālu pārsvaru uzvarēja arī pēdējo trešdaļu, visā mačā svinot panākumu 7:5. Tas komandai bija piektais pienākums tik pat mačos.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Krists Baltgalvis un Aleksis Propošins, bet dundadzniekiem ar vārtu guvumiem izcēlās vien divi spēlētāji – hettriks Andrim Kronbergam, bet divi vārti un trīs piespēles Jurim Perekrestam.

Tornado 2 spēlēja ar kuldīdzniekiem, un pirmo trešdaļu noslēdz zaudētājos 1:2. Nākamajās divās viesuļu otrā komanda savus vārtus nosargāja neieņemtus, svinot sezonā pirmo uzvaru pamatlaikā – 5:2. Divi vārti Normundam Abakukam, bet vārti un divas rezultatīvas piespēles Kristapam Pāvelsonam.

Šonedēļ paredzētas vēl trīs spēles – Tornado ar OCVentspils (24.01., plkst. 21.30), Kuldīga ar Kurekss (26.01., plkst. 21.30) un Rodeo ar Dundagu 2 (29.01., sākuma laiku precizē). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: