Viesošanos Igaunijā turpina BK Ventspils basketbolisti, kas šodien Tallinā tiksies ar Kalev/Cramo un Armandu Šķēli. Pirmajā spēlē šosezon ventspilnieki savā laukumā svinēja pārliecinošu uzvaru.

Trešdien Tartu BK ″Ventspils″ izdevās pārtraukt trīs zaudējumu sēriju Baltijas līgā, ar 82:75 pieveicot ″University″ komandu. Šajā mačā BK ″Ventspils″ sastāvā debitēja Mamadi Diane un kļuva par vienu no uzvaras kaldinātājiem – tieši viņš otrās ceturtdaļas sākumā īsā laikā guva septiņus punktus pēc kārtas, iesakot svarīgu izrāvienu.

″Kalev″ tajā pašā laikā aizvadīja VTB līgas maču ar ventspilniekiem labi zināmo ″Nizhny Novgorod″ un piedzīvoja zaudējumu 69:92. Armanda Šķēles rēķinā astoņi punkti. Šajā turnīrā Tallinas klubs ieņem pēdējo vietu, bet BBL čempionātā ″Kalev″ basketbolisti izcīnījuši tikpat uzvaru, cik ventspilnieki – sešas. Tiesa, ventspilnieki to iespējuši 11 spēlēs, bet igauņiem bija nepieciešams par maču mazāk. Arī pēdējo četru maču statistika labāka Šķēles klubam – Tallinas komanda uzvarēju trīs reizes, kamēr ventspilnieki tikai vienu.

Komandām šī būs otrā tikšanās reize šajā sezona, bet diezin vai igauņi gribētu atcerēties pirmo. BK ″Ventspils″ savā laukumā sāncenšus sagrāva ar 85:52. 21 punktu guva Mārtiņš Laksa.

Mača sākums Tallinā pulksten 18.45.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: