Piektdien un sestdien Ventspilī risināsies šī gada pirmais lielais notikums sportā - Danubia kausa šorttrekā piektā posma sacensības. Gada sākumā tie nebūs vienīgie lielie mači Ventspilī.

Danubia kausam bez Ventspils mačiem būs vēl divi posmi martā (Čehijā un Rumānijā), bet daļai sportistu tieši Latvijas posms būs pēdējā spēku pārbaude pirms Eiropas čempionātā. Tieši tādēļ ventspilnieki varētu startēt vislabākajā sastāvā, vienu no Latvijas līderiem Jēkabu Saulīti ieskaitot. Abās dienās sacensību rīta cēliens sākies pulksten 8, bet dienas izšķiroši notikumi risināsies no pulksten 13 līdz 18. Jāpiebilst, ka Eiropas čempionāts notiks no 27. līdz 29. janvārim risināsies Čehijas pilsētā Mladaboleslavā.

Savukārt janvāra beigās Ventspils ieradīsies loka šaušanas speciālisti, lai cīnītos Baltijas ziemas čempionātā. Sacensības vieglatlētikas manēžā risināsies no 27. līdz 29. janvārim.

Februārī bez basketbola un hokeja mačiem paredzētas arī sacensības slēpošanā un snovbordā, bet, vai tās tiešām notiks, būs atkarīgs no laika apstākļiem. Pagaidām neko slēpotājiem cerīgu nesola...

Savukārt martā Ventspilī atgriezīsies dāmu hokejs. Ledus hallē no 25. līdz 31. martam risināsies pasaules čempionāts hokejā sievietēm – pie mums spēlēs 1. divīzijas A grupas dāmas. Latvijas izlases pretinieces būs Japānas, Kazahstānas, Čehijas, Norvēģijas un Austrijas spēlētājas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: