Nedēļas vidū Krievijā startēs Valentīna Granatkina piemiņas turnīrs futbolā, kurā Latvijas U19 izlases sastāvā spēlēs arī trīs Ventspils futbolisti.

Uz treniņnometni pirms gadu mijas bija izsaukti pieci ventspilnieki, bet sastāvā no viņiem palika tikai divi – pussargi Igors Baronovs un Maksims Vasiļjevs. Abi spēlētāji piedalījās arī pārbaudes mačā pret Lietuvu, turklāt Barinovs arī izcēlās ar vārtu guvumu, mača 40. minūtē atklājot spēles rezultātu. Uz Sanktpēterburgu, kur risināsies turnīrs, dosies arī uzbrucējs Kaspars Svārups, par kura varējumu izlases galvenajam trenerim Oļegam Blagonodeždinam treniņnometnē pārliecināties nemaz nebija nepieciešams.

Jau ziņots, ka Granatkina piemiņas turnīrs risināsies no 4. līdz 10.janvārim, un tajā piedalīsies kopumā 12 nacionālās izlases. Latvijas valstsvienība ielozēta vienā apakšgrupā ar Čehijas un Turcijas komandām. Pēc turnīra pirmā posma katras apakšgrupas uzvarētāji izslēgšanas mačos cīnīsies par 1.-4. vietu, otrās vietas spēlēs par 5.-8. vietu, bet grupu neveiksminieki – par 9.-12. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: