Sestdien savā laukumā mačus aizvadīja abas Ventspils LBL vienības – BK Ventspils 1.divīzijas mačā tikās ar U18 izlasi, bet Augstskola 2. divīzijā spēlēja ar VEF Kadetiem.

BK Ventspils un junioru mača iznākums principā bija skaidrs jau pirms spēles, atlika vien noskaidrot, kāds būs rezultāts. Tas izrādījās graujošs, kas arī nav nekāds pārsteigums. Spēlējot bez Džamara Janga, Stīvena Greja, Mārtiņa Meiera un Artūra Bērziņa, ventspilnieki jau pirmajā puslaikā ieguva 41 punkta pārsvaru (60:19), bet visā spēlē triumfēja ar 111:46.

Ventspilnieku rindās Sems Vilards izcēlās ar "double-double" - 24 punkti un 15 bumbas zem groziem. U18 izlasē spēlēja arī viens Ventspils sporta skolas audzēknis - Toms Leimanis. Aizsarga kontā šoreiz divi precīzi tālmetieni un kopumā astoņi punkti. Junioru izlasē naskākais punktu guvējs bija Roberts Krastiņš, kuram deviņi punkti.

"Ventspils" ar septiņām uzvarām tikpat spēlēs atrodas tabulas līderes godā, bet junioriem astoņi zaudējumi astoņās spēlēs un pastarītes vieta tabulā.

Studenti cīņā ar VEF Kadetiem bija vadībā lielāko daļu maču, taču trešās ceturtdaļas izskaņā palaida sāncenšus priekša un agūt vadību vairs nespēja. Rīdzinieki svinēja uzvaru 76:72, sarūpējot Ventspils studentiem ceturto neveiksmi pēc kārtas. 22 punkti un 18 atlēkušās bumbas Andreja Gražuļa rēķinā. Turnīra tabulā VeA jau noslīdējusi uz astoto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: