Kārtējo LBL maču aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, kas savā laukumā uzņems Latvijas basketbola nākotni – U-18 izlasi. Komandas turnīra tabulā atrodas pretējos polos, jo jauniešiem vēl nav nevienas uzvaras, bet kurzemniekiem ir tikai panākumi.

Pēdējo maču Latvijas līgā Gundara Vētras padotie aizvadīja labi pasen, bet mačs droši vien aizmirsies nav – 18. novembrī Saldū BK "Ventspils" pieveica Rīgas "VEF", turklāt tā bija Jāņa Strēlnieka pagaidām pēdējā spēlē Kurzemes klubā. Gunta Endzeļa trenētajai junioru izlasei uzspēlēt sanāk laiku pa laikam, bet pēdējo reizi tas notika 10.decembrī, kad pretī nāca "VEF" un Latvijas basketbola nākotni samīdīja ar 89:32, otrajā puslaikā ielaižot vien četrus punktus...

Abus sestdiena sāncenšus saista ne tikai turnīrs, kurā tie spēlē, bet arī daži spēlētāji. Vairākiem U-18 izlases basketbolistiem nākas rauties divās LBL divīzijās. Tāpēc, piemēram, Toms Leimanis un Iļja Gromovs LBL 2 ir ventspilnieku pusē (spēlē "Ventspils Augstskolā"), bet LBL 1 stāsies pretī BK "Ventspils". Līdz šim junioriem viscerīgāk klājies mačos, kur pretī nāk līdzīgas jauniešu komandas, taču apspēlēt vēl nav izdevies nevienu no tām. Savukārt BK "Ventspils" visspraigākā cīņa bijusi ar "VEF" (87:81), bet pārējos mačos pārsvars nav bijis mazāks par 17 punktiem.

Mača sākums pulksten 17, bet pirms tā pulksten 14 laukumā LBL 2. divīzijas mačā dosies "Ventspils Augstskolas" un BK "VEF" basketbolisti.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: