Latvijas čempioniem FK Ventspils futbolistiem jau noslēdzies atvaļinājums un komanda sākusi gatavošanos jaunajai sezonai.

Ventspilnieki aizvadīs divus treniņus dienā, no rīta pievēršot uzmanību fiziskajai sagatavotībai, bet vakarpusē jau darbojoties ar bumbu. «Puiši treniņos atgriezās ļoti labā noskaņojumā. Jūtams, ka viņi tiešām ir labi atpūtušies. Viņi tiešām noilgojušies pēc futbola, tāpēc pilnīgi noteikti ar lielu apņēmību darbosies pirmajā sagatavošanās posmā.» Pirmā treniņnometne, kas ilgs desmit dienas un noslēgsies 23. decembrī, būs kā sagatavošanas posms turpmākajam treniņdarbam.

Protams, starpsezonu periodā tiek domāts ne tikai par treniņiem, bet arī sastāva papildināšanu, un arī Podpalijs nenoliedz, ka tas šobrīd ir viens no svarīgākajiem jautājumiem: «Spēlētāju selekcija ir svarīga jebkurā sezonas brīdī, bet starpsezonā jo sevišķi. Arī mums ir spēlētāji, kuru līgumi beigušies vai kuri vēlās izmēģināt spēkus kādā citā čempionātā. Mēs gribētu tikt skaidrībā ar sastāvu jau janvārī, lai pēc tam varētu mierīgi gatavoties sezonai, nedomājot par citiem jautājumiem.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: