Divas dienas Ludzā risinājās Latvijas čempionāts taekvondo, kurā ar labiem panākumiem startēja sporta kluba „Favorīts” trenera Igora Likova audzēkņi.

Latvijas čempioni tika noskaidroti četrās vecuma grupās: bērni (2000. – 2002. g.dz.), kadeti (1997. – 1999. g.dz.), juniori (1996. – 1994.g.dz.) un pieaugušie (1993.g.dz. un vecāki). Sportisti sacentās sparingā, kā arī tehniskajās disciplīnās – sitieni „bang čagi” uz ātrumu un sitieni uz spēku.

Mūsu sportisti kopumā izcīnīja piecas zelta, piecas sudraba un 11 bronzas medaļas. Par Latvijas čempioniem savās vecuma grupās kļuva Danils Likovs, Romāns Biņkovskis, Sergejs Paradņiks, Grigorijs Grigorjevs un Vitālijs Dragunas. Godalgotas vietas ieguva Artūrs Krištopāns, Sergejs Kosijānovs, Marija Muzika, Pāvels Bogdanovs, Valērijs Kučinskis, Ņikita Pivinskis, Guntars Leitāns, Maikls Klapins, Danils Romankevičs, Ņikita Junackijs un Alans Logockis.

Ventspils sportisti piedalījās tehniskajā disciplīnās, kur medaļas izcīnīja Valērijs Kučinskis, Maikls Klapins, Nikolajs Gusevs, Aleksandrs Hanins un Danils Likovs. Komandu kopvērtējumā ventspilnieki ieguva otro vietu.

Panākta vienošanās, ka 2012.gadā Latvijas čempionāts taekvando notiks Ventspils pilsētā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: