Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

«Kālija parkam» draud ar maksātnespēju

Ventspils tiesa ierosinājusi lietu par AS «Kālija parks» maksātnespējas procesu pēc TM «Security» prasības. Tranzīta uzņēmuma pārstāvji runā par oponentu vēlmi nomelnot un mazināt viņu pašreizējo veiksmīgo darbību, apgalvojot, ka «Kālija parka» darbiniekiem atlaišana nedraud.

Rindas pārmetušās uz Citadeli

Pie bankas Citadele, kur iespējams atgūt Krājbankā noguldīto valsts garantēto summu, cilvēki pulcējās jau no četriem naktī. Pirmās stundas laikā visā Latvijā Krājbankas klientiem izmaksāti 5,4 miljoni latu.

2.lpp. Viedoklis: «Grūbas visresnākajiem», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Ja reiz Eiropas Savienība uzskata par nepieciešamu palīdzēt trūkumcietējiem, tas jādara, nepazemojot palīdzības saņēmējus.»

3.lpp.

Pārtikas pakas kļūs plānākas

Šogad Eiropas pārtikas pakās, ko saņem arī Ventspils trūcīgie iedzīvotāji, bija seši pārtikas produkti, bet no nākamā gada būs tikai divi.

Suņuki no Zirām meklē saimnieku

Pirms pusotras nedēļas dzīvnieku patversmē Rembo nonāca suņu mamma ar saviem bērniem – pieciem kucēniem.

4.lpp.

Pulksteņu meistara fotoizstāde

Jaunrades nama salonā apskatāma savulaik pazīstamā pulksteņu meistara Teodora Rūdolfa Glaubica fotogrāfiju izstāde. Ventspilniekam jau 90, bet viņš aizvien ir prāta un spēka pilns.

Noskaidrotas labākās skolas

Draudzīgā aicinājuma fonda un Nordea bankas nupat popularizētie Skolu reitinga 2011 rezultāti Ugāles vidusskolai, kā arī Ventspils Mūzikas vidusskolai ļauj ar sevi lepoties. Matemātikā labas zināšanas pierādījušas divas Ventspils vidusskolas, tomēr kopvērtējumā neviena no Ventspils vispārizglītojošajām vidusskolām nav tikusi labāko 25 skolu sarakstā.

5.lpp. Novadā

«Rasās» skābst gardi kāposti

Ventspils tirgus pircēji ļoti iecienījuši vārvenieku Emīlijas un Jura skābētos kāpostus. Kā nu ne – tie gatavoti no pašu audzētajiem sulīgajiem dārzeņiem.

Bibliotekārs izdara daudz. Arī Zlēkās

Bibliotēka katrā pagastā ir maziņš kultūras centrs, kurā ļaudis iegriežas ne tikai tādēļ, lai lasītu un izmantotu internetu, bet arī apmeklētu pasākumus un interešu klubus.

Bioloģiski dinamiskais kalendārs DECEMBRIM

6.lpp. Sports

Jaunajiem vieglatlētiem sekmīgi starti

«Tas ir apsveicami, ka kāds vēl kaut ko dara un tam ir arī rezultāts,» jauno vieglatlētu entuziasmu augstu vērtē Ventspils novada vieglatlētikas treneris Dainis Lodiņš.

Ventspilnieki – otrie stiprākie Latvijā

«Savus uzdevumus izpildījām par visiem 100%, bet par pirmo vietu mēs vēl neesam gatavi cīnīties ne kvantitātes, ne kvalitātes ziņā,» – tā aizvadīto Latvijas čempionātu vērtē teikvondo treneris Igors Likovs.

7.lpp. Veselības aprūpe

Konstatēt problēmu, lai to novērstu

Pagājis vairāk nekā mēnesis kopš Ventspils poliklīnikā ir pieejams daudzfunkcionālais ķermeņa masas analizators. Interese par jauno pakalpojumu ir liela, bet speciālistiem pa šo laiku ir radušies dažādi novērojumi.

Par valsts naudu pieņems kardiologs

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā ar decembri uz valsts apmaksātām konsultācijām kardioloģiskos pacientus ambulatori pieņems ārsts Vitālijs Celms.

Modernizēs slimnīcas reanimācijas nodaļu

Plānots, ka jau nākamā gada rudenī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Intensīvās terapijas nodaļa iegūs jaunas un mūsdienu prasībām atbilstošas telpas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: