Otrdien BK „Ventspils” aizvadīs savu pirmo FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa mājas spēli šajā sezonā, bet jau ceturto sezonu pēc kārtas pilsētas un novada skolēniem būs iespēja piedalīties līdzjutēju sacensībās A sektoraordeņa izcīņa.

Kā jau visus iepriekšējos gadus, arī šogad mūsu pilsētas un novada skolēni skatītāju tribīnēs centīsies pierādīt, kura ir skaļākā un pati atraktīvākā BK „Ventspils” līdzjutēju skola. Iepriekšējos gados uzvarētāju laurus plūkuši 1. pamatskola, 1. ģimnāzija, bet pagājušajā gadā labāko līdzjutēju titulu ieguva 6.vidusskola. Kā būs šogad, to redzēsim jau šo otrdien.

Bērniem būs jāparāda, kuri ir skaļākie, krāsainākie un atraktīvākie līdzjutēji. Lielajā spēles pārtraukumā skolēniem būs jāpierāda sevi sportiskās aktivitātēs. Katra skola sagatavos savu komandu, kura piedalīsies stafetē, un sacensību rezultāti tiks iekļauti kopvērtējumā.

Spēles noslēgumā speciāli šim pasākumam izveidota žūrija izvērtēs, kura skola saņems A sektora ordeņa kausu, kas īpaši pagatavots šim pasākumam. Uzvarētāji varēs kopīgi nofotografēties ar BK Ventspils komandu. Īpašu balvu uzvarētājiem sagādājis BK Ventspils draugs kancelejas preču veikals Knopka – labākajai skolai tiks dāvināta tāfele.

Interesants un aizraujošs solās būt otrdienas vakars un viss sāksies jau no plkst. 18.00, kad Basketbola halles foajē laipni gaidīti visi dejotgribētāji, jo par burziņu un labu mūziku gādās DJ Sekretar.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: