Pie piektā panākuma LBL 2. Divīzijā tikuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas savā laukumā ar 78:63 pieveica Līvānu komandu.

Jaunie ventspilnieki pamatus uzvara ielika jau pirmajā ceturtdaļā, ko sāka ar izrāvienu 11:0. Pēc tam pie punktu gūšanas izdevās tikt arī līvāniešiem, taču studenti turējās drošā attālumā, desmitminūti noslēdzot savā labā 34:20 (Pāžem jau 6 piespēles). Otrās ceturtdaļas vidū pēc Andreja Gražuļa metiena VeA pārsvars pirmo reizi pārsniedza 20 punktus (44:23), bet lielajā atpūtā mājinieki devās ar pluss 24 – 51:27.

Otro puslaiku ventspilnieki uzsāka tikpat apņēmīgi, ne tikai nelaižot sāncenšus tuvāk, bet arī attālinoties. Trīs minūtes līdz ceturtdaļas beigām komandas jau šķīra 30 punkti (68:38), taču atlikušajā laikā abas komandas izcēlās ar kļūdu jūru, bet punktus guva tikai visi – 68:43. Pēdējās desmit minūtes jau bija tikai formalitāšu kārtošana. Ventspilnieki brīvi variēja ar sastāvu, sūtot laukumā arī tālākus rezervistus, kas astoņu vīru sastāvā spēlējošajai Līvānu komandai ļāva rezultātu padarīt mazliet pieklājīgāku.

VeA svinēja panākumu 78:63, kas komandai bija piektais septiņās spēlēs. Uzvarētājiem Andrejs Gražulis guva 21 punktu un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, bet līvāniešiem padevās pat divi double-double – Naurim Maskalānam 18+14. Jānim Zarānam 17+10. Līvānu komandai tā bija piektā neveiksme sešos mačos.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: