Ūdens piedzīvojumu parka lielajā peldbaseinā par Kurzemes čempionu titulu cīnījās peldētāji no Liepājas, Jūrmalas un Ventspils.

Apskati foto!

Kurzemes čempionāts peldēšanā notika jau astoto reizi un šoreiz pulcēja kopumā 90 sportistus. Sportisti sacentās 50 un 100 metru distancēs brīvajā stilā, peldēšanā uz muguras un tauriņstilā. Sacensību beigās sportisti spēkiem mērojās 400 metru distancē brīvajā stilā.

Veiksmīgi startēja peldētājs Roberts Jurčenko, kurš ieguva pirmo vietu 100 un 400 metru distancēs brīvajā stilā, otro vietu 50 metru distancē brīvajā stilā un uz muguras, savukārt trešo vietu 50 metru distancē tauriņstilā.

Pie medaļām tika arī Bogdans Balabans, kurš izcīnīja otro un trešo vietu 50 metru distancē tauriņstilā, Toms Ozoliņš, kurš ieguva otro vietu 50 metru un trešo vietu 100 metru distancē brasā un Kirils Kuzņecovs, kurš izcīnīja trešo vietu 100 metru distancē brīvajā stilā.

Labus rezultātus sacensībās meiteņu grupā uzrādīja Katrīna Pavlovska, kura izcīnīja pirmo vietu 50 un 100 metru distancēs tauriņstilā, 100 metru distancē brīvajā stilā, savukārt 50 metru distancē brīvajā stilā - godalgoto trešo vietu.

Trešajā vietā ierindojās Adele Jančinska 100 metru distancē uz muguras, Kristiāna Klestrova 100 metru distancē tauriņstilā un Alīna Gončarova 400 metru distancē brīvajā stilā.

Divdesmit četri labākie Kurzemes peldēšanas čempionāta peldētāji, tai skaitā arī ventspilnieki, startēs Latvijas Novadu kausa izcīņā peldēšanā, kas notiks šī gada 2. un 3. decembrī Ventspilī, kurā piedalīsies labākie peldētāji no visiem Latvijas novadiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: