Ventspils poliklīnikā ambulatoros pacientus atsācis pieņemt sertificēts ārsts ausu, kakla un deguna Dr. Marika Daudze. Pacientiem pieejamas arī valsts apmaksātas konsultācijas.

Dr. Daudze pacientus pieņems četras reizes nedēļā. Tā kā ausu, kakla un deguna ārsts nav tiešās pieejamības speciālists, tad, lai saņemtu valsts apmaksātu pakalpojumu ir nepieciešams ģimenes ārsta nosūtījums. Tādā gadījumā ir jāmaksā vienīgi pacienta iemaksa 3 latu apjomā. Jāatgādina, ka ir virkne pacientu kategoriju, kas no pacientu iemaksas ir atbrīvotas.

Tai skaitā bērni līdz 18 gadu vecumam, pirmās grupas invalīdi, politiski represētās personas, trūcīgās personas un personas, kurām ienākumi uz katru ģimenes locekli pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz 120 latu mēnesī, ko apliecina pašvaldības sociālā dienesta izsniegta izziņa, kā arī citi. Bet personas, kurām ienākumi nepārsniedz 150 latus mēnesī, kā ari maznodrošinātie saņem pacientu iemaksu atlaides.

Līdz ar šī pakalpojuma nodrošināšanu Ventspils poliklīnikā, ieguvēji būs daudzi, jo līdz šim valsts apmaksātās vizītēs mūsu pilsētā pieņēma tikai viens ausu, kakla un deguna speciālists.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: