Uzvaru pirmssezonas pārbaudes spēlē otrdien izcīnīja Latvijas basketbola klubs "Ventspils", kas savā laukumā ar 73:53 pieveica Krievijas pirmās līgas komandu Čerepovecas "Severstalj".

Mačs sākās ar ļoti nerezultatīvu cīņu, bet, pateicoties precīzam Jāņa Strēlnieka metienam pēc pagrieziena,  pirmo ceturtdaļu ar minimālu pārsvaru noslēdza laukuma saimnieki - 12:11. Otrās ceturtdaļas vidū ventspilnieki uz brīdi panāca deviņu punktu pārsvaru (23:14), bet tad atkal sekoja "klusuma brīdis", ko izmantoja viesi.Severstalj spēlētāji guva astoņus punktus pēc kārtas, tomēr puslaika beigas pagāja kurzemnieku leģionāra Džamara Janga zīmē. Amerikānis guva četrus punktus pēc kārtas, ļaujot komandai atpūtā doties ar pluss 2 - 27:25.

Pēc lielā pārtraukuma krietni labāk maču atsāka mūsējie, vispirms tiekot pie sešu punktu pārsvara, bet pēc tam plusus palielinot līdz 13 punktiem. Diemžēl arī šoreiz neiztika bez kritumiem, tāpēc pēc trim ceturtdaļām mūsējo pārsvars bija vien seši punkti - 47:41. Izšķirošie notikumi risinājās pēdējā ceturkšņa vidū, kad divas reizes Stīvens Grejs un reizi Jangs bija precīzi no tālās distancens, BK Ventspils panākot jau 15 punktu pārsvaru 64:49.

Viesi vēl pieprasīja minūtes pārtraukumu, bet neko mainīt mača gaitā nespēja. Atlikušajās četrās minūtēs mājinieki attālinājās vēl vairāk, svinot uzvaru 73:53.

Rezultatīvākais "Ventspils" komandas rindās ar 20 gūtajiem punktiem bija Džamars Jangs, Jānis Strēlnieks izcēlās ar 14 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Sems Vilards iekrāja 12 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: