Ventspils pilsētas svētkos basketbola klubs saviem līdzjutējiem dāvās savdabīgu suvenīru – pirmo Ventspils Basketziņu avīzi.

Ideja par laikraksta izdošana virmoja jau sen, un to bija izteikuši uzticamākie BK „Ventspils” gados vecāki līdzjutēji. Tieši Ventspils pilsētas 721. dzimšanas dienas svinību laikā, 6. augustā, iznāks BK „Ventspils” pirmais laikraksts ar nosaukumu „Ventspils Basketziņas”.

Pirmajā izdevumā piedāvāsim interviju ar komandas galveno treneri Gundaru Vētru, uzzināsiet, ko vasarā dara karsējmeitenes, savukārt komandas ārsta Egila Dzērves ģimene dalīsies ar kādu īpašu recepti. Būs iespēja atrisināt krustvārdu mīklu par basketbolu un piedalīties kādā konkursā. Tāpat uzzināsiet cik metrus sezonas laikā komanda izlieto teipošanas leikoplastus un cik litrus „Venden” ūdeni gada laikā izdzer sportisti.

Lai arī šobrīd valda interneta un dažādu sociālo portālu laikmets, ar kuriem laikrakstiem ir ļoti grūti sacensties, tomēr basketbola klubs uzskata, ka rokās paņemta avīze ir daudz personīgāka un īpašāka. Tā pat tas kalpos par lielisku suvenīru un informācijas avotu visiem līdzjutējiem. Sezonas laikā avīzē noteikti varēs atrast arī spēļu un notikumu kalendāru.

BK „Ventspils” cer, ka ideja par laikrakstu iepatiksies visiem kluba līdzjutējiem un "Ventspils Basketziņas" būs gaidīts ikmēneša izdevums. Laikraksta veidošanā varētu piedalīties visi komandas līdzjutēji, daloties ar savām idejām, ko vēlas lasīt un redzēt BK "Ventspils" ziņu izdevumā.

Laikrakstu varēs iegādāties Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles kasē. Pirmo izdevumu varēs iegādāties arī pilsētas svētku laikā 6. augustā Ostas ielas promenādē netālu no Prāmju termināla, kur laikā no plkst. 13 – 15 Basketbola klubs „Ventspils” organizēs sporta spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: