Aizputē, Lažas mototrasē, notika Battery Superkausa ceturtā posma sacensības, kurās trešo vietu komandu kopvērtējumā izcīnīja "Rodeo".

Jāpiebilst, ka no otrās vietas ieguvējas Motokurzemes mūsu vienība atpalika tikai par nieka punktu. Par posma uzvarētājiem kļuva Pure Chocolate FFF Vītols. Individuāli mūsu braucēji uzrādīja ļoti labus rezultātus, jo spēja uzvarēt trijās no sešām klasēm. Kvadri Pro nepārspēts visos trijos braucienos un kopvērtējuma palika Edgars Meņģelis.

MX 30+ klasē pirmajos divos braucienos uzvarēja Ainārs Soks, otrais – Arvis Sanders. Arī trešajā braucienā Soks turējās līderpozīcijās, tomēr neilgi pirms tā finiša cīņā ar konkurentu krita un uzrādīja tikai ceturto rezultātu. Tā kopvērtējumā pirmais Sanders, otrais – Soks (abi Rodeo).

Kvadri 14+ labākais bija Ralfs Reinfelds (Sumata). Prestižākajā MX Pro klasē uzreiz aiz goda pjedestāla palika Toms Macuks (Rodeo). Neveicās Nikam Apfelbaumam (Sumata), kurš pirmajos divos braucienos finišēja tikai sestajā un septītajā pozīcijā, bet trešajā viņam neizturēja motocikla sajūgs. Nākamais Superkausa posms notiks 14. augustā Kuldīgā, Upīškalna mototrasē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: