23. jūlijā ar pludmales volejbola spēlēm noslēdzās Tornado.lv un OC „Ventspils” „Trīs bumbu spēles”, kurās par uzvarētājiem kļuva kafejnīca A-10. Otrajā vietā kopvērtējumā ierindojās Olimpiskā centra „Ventspils” komanda, bet trešie „Veterāni.”

Apskati fotogrāfijas!

Vēl foto.

Pludmales volejbola norisinājās Zilā karoga pludmales volejbola laukumos netālu no dienvidu mola pie Sun cake bāra. Sacensības noritēja ļoti spraigi, jo uzvarētājs volejbolā tika noskaidrots tikai pēdējā cīņa starp komandām kafejnīca „A-10” un Olimpiskais centrs „Ventspils”. Par uzvarētājiem volejbolā kļuva kafejnīca „A-10” un pelnīti ieguva kopvērtējuma uzvarētāju kausu. Kā jau „Trīs bumbu spēļu” dalībniekiem pierasts, tad bez lietus iztikt nevaram un arī šoreiz uzlija lietutiņš, bet tas kopējo atmosfēru sabojāt nespēja, un spēles tika aizvadītas patiešām lieliskā gaisotnē un domājam ikviens palika apmierināts.

Pēc sacensībām notika apbalvošana, kur tiks apbalvotas labākās trīs „Trīs bumbu spēļu” komandas kuras saņēma kausu, medaļas un balviņas no sacensību sponsoriem. Visi pārējie spēļu dalībnieki saņēma piemiņas medaļas par dalību pirmajās „Trīs bumbu spēlēs.”

Atgādinām, ka kopumā „Trīs bumbu spēlēs” piedalījās 56 dalībnieki un ceram, ka spēles kļūs par tradīciju.

„Trīs bumbu spēļu” kopvērtējums

Komanda

Minifutbols

Strītbols

Volejbols

Punkti kopvērtējumā

Vieta

A-10

2

1

1

4

I

Olimpiskais centrs „Ventspils”

3

2

2

7

II

Veterāni

5

3

3

11

III

Dacik & Co

1

8

8

17

5.

Tārgale

4

7

4

15

4.

NJ Racing Trīs bumbu komanda

8

4

5

17

6.

Tornado

7

5

7

19

8.

Ērgļi

6

6

6

18

7.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: