Sestdien, 20. augustā, plkst. 12:00 Piedzīvojumu parkā, starts tiks dots Latvijas nūjošanas 2. festivālam Ventspilī. 20. jūlijā tiek atklāta dalībnieku reģistrācija.

Interesenti aicināti apmeklēt īpaši festivālam izveidoto mājas lapu www.nujosanasfestivals.lv un sadaļā „Reģistrācija” piesaki savu dalību.

Pieteikties var ikviens, kas vēlas labi pavadīt laiku aktīvā atpūtā, kā arī pārbaudīt savu izturību nūjošanas distancē, neatkarīgi no vecuma. Dalībniekiem, kas ir dzimuši 2005. gadā un jaunāki, trasē jādodas kopā ar vecākiem. Spējīgākie varēs doties 10,6 km distancē, bet pārējie festivāla dalībnieki varēs izvēlēties 5,3 km distanci. Piesakoties līdz 17. augustam, dalības maksa ir Ls 1.00, pēc tam – Ls 3.00. Bērniem līdz 18 gadiem un senioriem, kuri sasnieguši 60 gadus, dalība bez maksas.

Katrs finišētājs kā apliecinājumu par piedalīšanos Latvijas 2. nūjošanas festivālā Ventspilī, saņems īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau būs kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām. Pasākuma dalībniekus un līdzjutējus priecēs mūziķi. Pēc finiša dalībniekiem tiks piedāvāts nobaudīt spēcinošu zupu un biskvīta ruleti, kura tiks izveidota 10 - 15 m gara nūjošanas nūju formā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: