Pēc Triobet Baltijas līgas finālmača FK „Ventspils” galvenais treneris Sergejs Podpalijs atzina, ka ventspilniekiem šajā mačā laikam jau pietrūcis motivācijas -  „Skonto” uzvarēja, jo to vienkārši vēlējās vairāk.

„Jāsveic „Skonto” futbolisti ar uzvaru, kuri laikam jau vairāk arī vēlējās šo panākumu. Spēle sanāca tiešām interesanta, bet mums laikam pietrūka motivācijas. Protams, kausa fināls, turklāt jāspēlē pret „Skonto”, bet līdz galam tomēr nesavācāmies. Brīžiem šo komandu vispār nepazinu, sevišķi mača sākumā. Vāji nospēlējām aizsardzībā, bija problēmas ar uzbrukumu sākšanu. Negribētu teikt, ka komanda nevēlējās uzvarēt, bet zemapziņā laikam jau tomēr domāja par ko citu.  Protamas, puiši ir sarūgtināti, jo zaudēt nekad nav patīkami, sevišķi pēcspēles sitienos. Noskaņosim viņus nākamajām cīņām, jo sezona vēl būs gara,” maču komentēja Sergejs Podpalijs.

Treneris arī atzina, ka kopumā Baltijas līga ir interesants turnīrs, taču prasās uzlabojumi: „Turnīrs tiešām ir noderīgs, bet vajag padomāt par dažām niansēm. Piemēram, brīdinājumiem vajadzētu dzēsties pēc katra kārtas. Arī maiņu varētu būt vairāk, lai būtu iespēja iespēlēt vēl kādus jaunos spēlētājus. Tieši šajā ziņā turnīrs ir ļoti vērīgs, jo tā ir labākā iespēja pārbaudīt jaunos un viņiem tikt pie pieredzes. Spēlēt Baltijas līgā ir ļoti interesanti, taču jāatrunā šīs lietas. Citādāk šis kauss var kļūt par kaut ko tik pat nesaprotamu kā Sadraudzības kauss.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: