Nedēļas pirmajā dienā Popē atrasts nesprādzis lādiņš, bet kāda Tārgales nama saimnieki vērsušies policijā par kaimiņu suņu nodarījumu.

Jau informējām, ka Tārgales pagastā, Rēdznieku ciemā māju pagalmā divi kādai sievietei piederošie suņi sakoda iesniedzējas suni, kurš no gūtajiem ievainojumiem mira. Cietušie par notikušo informējuši policiju, tāpēc uzsākta administratīvā lietvedība, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un suņu saimnieces atbildību.


13. jūnijā no rīta policija informēta par bīstamu atradumu Ventspils novadā - Popes pagastā mežā uz celma atrasts nesprādzis lādiņš (ne attēlā redzamais). Informācija nodota speciālistiem.

Nedēļas sākumā aizturēti arī divi dzērājvelosipēdisti. Priežu ielā velosipēdu stūrēja 59 gadus vecs vīrietis, kurš bija alkohola reibumā -1,48 promiles. Pēc brīža šajā ielā trāpījās jaunāks (49 gadi) un arī nedaudz skaidrāks (1,2 promiles) riteņbraucējs.

Savukārt pēcpusdienā veikalā Tārgales ielā pieķerts 38 gadus vecs zaglis, kurš mēģināja nozagt alkoholu. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: