Starptautiskajās vingrošanas sacensībās jaunietēm Baltic Stars 2011 uzvaras laurus vecākajā grupā plūca mūsu sportiste Anastasija Viņņicka, bet jaunākajā nepārspēta palika rīdziniece Alīna Circene.

Tradicionālajās Ventspils vingrošanas sacensībās abās vecuma grupās kopā startēja vairāk nekā 30 dalībnieces no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Norvēģijas. Vecākajā grupā sportistes sacentās visu vingrojumu kopvērtējumā, labāko rezultātu uzrādīja Anastasija Viņņicka, bet trešo vietu ieguva vēl viena ventspilniece Dajana Likova.

Jaunākajā grupā (1998. g. dz. un jaunākas) valdīja īpaši spraigas cīņas. Viena no mūsu labākajām vingrotājām un sacensību favorītēm Sabīne Goša nespēja pārvarēt maču spriedzi, kā rezultātā piedzīvoja piecus kritienus. Goša krita gan atbalsta lēcienā, gan divas reizes līdztekās un vingrojumā uz baļķa, kas liedza cīnīties ne tikai par uzvaru sacensībās, bet arī par vietu uz goda pjedestāla. Kopvērtējumā Sabīnei sestā vieta.

Neveicās vēl vienai favorītei – lietuvietei Gabrielei Blažitei, kura pieļāva vairākas kļūdas, kā rezultātā palika tikai trešajā vietā. Labāko rezultātu atbalsta lēcienā uzrādīja cita mūsu vingrotāja Sabīne Kornijānova, diemžēl uz citiem rīkiem viņai neklājās tik labi. Kopvērtējumā Kornijānova palika astotā, jo arī īsti neprata tikt galā ar sacensību spriedzi un uztraukumu.

Tagad visas četras mūsu vingrotājas (Viņņicka, Goša, Likova un Kornijānova) turpinās gatavoties Latvijas Jaunatnes olimpiādei, kura notiks no 17. līdz 19. jūnijam Jūrmalā. Pēc tam sportistes uzreiz dosies uz Krieviju, kur no 22. līdz 27. jūnijam startēs vērienīgās starptautiskās sacensībās.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: