Ventspils Piedzīvojumu parkā norisinājās Latvijas taktiskā peintbola līgas 2011 pirmais posms, kurā piedalījās 12 komandas.

Sacensības tika aizvadītas divās divīzijās – Amatieru un Iesācēju. Amatieru grupā startēja 7 komandas un par uzvarētājiem kļuva komanda TRAP no Rīgas. Otrajā vietā ierindojās CPP no Cēsīm, bet trešie Liepāja. No Ventspils komandām visaugstāk ierindojās komanda VPK Linx, kura palika 6. vietā. Šajā divīzijā spēlētāji pamatā izmantoja elektroniskos markerus (ieročus).

Iesācēju grupā piecu komandu konkurencē par uzvarētājiem kļuva Kefīriņi no Ventspils, kuras sastāvā startēja Nauris Tālbergs, Edgars Niklass, Andris Nolendorfs, Jānis Čoders un Mārtiņš Bernhards. Arī otrajā vietā ierindojās komanda no Ventspils – Mehāniķi, kuras sastāvā spēlēja Oļegs Vorobjovs, Jānis Šķeperis, Andrejs Janukovičs, Vladislavs Boženkovs, Valērijs Gaļejevs. Jānis, Andrejs un Valērijs startēja abās divīzijās, pirmajā divīzijā pārstāvot komandu VPK Linx.

Trešo vietu Iesācēju grupā ieņēma komanda GanjaWars no Rīgas. Iesācēju divīzijā bija atļauti tikai mehāniskie mārkeri (ieroči).

Katrai no divīzijām ir savs kopvērtējums, reitings un apbalvošana. Nolikums, plašāka informācija un komandu pieteikuma anketa atrodama ocventspils.lv, kā arī Latvijas taktiskā peintbola līgas mājas lapā ltpl.lv.

Nākamie posmi paredzēti „Latvijas taktiskās peintbola līgas 2011” ietvaros paredzēti:

  • 2. posms — 9. jūlijs, Daugavpils, Peintbola klubs “DPILS”

  • 3. posms — 13. augusts, Liepāja, ''Liepājas peintbola klubs''

  • 4. posms — 10. septembris, Cēsis, ''Cēsu paintbola parks''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: