Mūsu pilsētas sporta dzīves veidotāji parūpējušies, lai sestdien izklaides netrūktu visdažādāko sporta veidu cienītājiem. Vienīgi jautājums – kā to visu apgūt?

Jau pulksten 10 Sporta namā Centrs startēs sporta skolas Spars čempionāts svarcelšanā, bet pēc stundas apmēram turpat – ārpusē pie sporta nama – sāksies starptautiskās sacensības kāpšanas sportā Ventspils OPEN 2011. Kāpšanai šobrīd pieteikušies ap pussimts dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Starp sportistiem, kas jau apstiprinājuši savu dalību mačos, ir arī viena no spēcīgākajām kāpējām pasaulē, ukrainiete Aļona Ostapenko.

Pulksten 11 startēs vēl divi pasākumi. Stadionā pirmos mēģinājumus veiks tradicionālo Ventspils šķēpu dalībnieki, bet otrā pilsētas galā – Piedzīvojumu parkā – sāks šaudīties taktiskā peintbola līgas sezonas atklāšanas posmā. Šķēpiem šogad pieteikušies gandrīz visi šobrīd labākie valsts šķēpmetēji (Madara Palameika būs aizņemta Dimanta līgā), tāpēc jācer, ka starp cilvēkiem, kas vēlēsies redzēt šos atlētus darbībā, nebūs kāpšanas, svarcelšanas, peintbola entuziastu vai viņu atbalstītāji.

Pulksten 12 abos Ventas krastos sāksies ar futbolu saistīti pasākumi. Stadionā Katoļu ielā notiks O!Kartes Latvijas jaunatnes futbola čempionāta spēle Cerība/U-15 – Spartaks (Jūrmala), bet Pārventas sporta kompleksa futbola laukumā notiks Kurzemes zonas sacensības futbolā 8x8 U-8 vecuma grupā. Katoļu ielas laukumā paredzēta vēl viena spēle – pulksten 15 tiksies Cerība/U-13 un BJSS Daugava(Daugavpils). Pabeiguši maču, treneri, futbolisti, viņu draugi un radi raitā solītī var doties uz pilsētas centrālo arēnu, kurā šķēpmetējus līgani nomainīs futbola spēlētāji. Pulksten 17 sāksies starptautiskā draudzības spēle starp FK Ventspils un Mažeikiai no Lietuvas.

Šajā nedēļas nogalē un tieši sestdien starptautiski pacīnīties izlēmuši vingrotāji, jo pie mums risināsies sacensības Baltic Stars. Sākums pulksten 14. Aizmirst nedrīkst, ka šajā dienā ar vērienu paredzēts pacelts Zilo karogu pludmalē

Ir jau skaisti, ka pie mums ir kur un ir kam sportot. Šoreiz vēl varēs pārliecināties, cik labā sportiskā formā ir arī līdzjutēji, jo jābūt labai sagatavotībai, lai aptvertu vismaz lielāko daļu no tā, ko piedāvās šī sestdiena.

Starp citu, svētdien turpināsies kāpšana pa Centra sienu, bet basketbola halles preses telpā ātrspēlē attiecības kārtos šahisti. Un viss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: