Sestdien Ventspils Tūrisma sezonas atklāšanas svētkos būs iespēja piedalīties velo orientēšanās sacensībā, iepazīstot kultūrvēsturiskus objektus un ieraugot Ventspili no pavisam cita skatu punkta.

Sacensības organizē “Latvijas Zaļās kustības” Ventspils nodaļa sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” un Ventspils Tūrisma informācijas centru. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents, jo sacensības būs aizraujošas un atbilstošas katra dalībnieka fiziskās sagatavotības līmenim. Lai sacensības būtu vienlīdzīgas, visi dalībnieki tiks sadalīti vecuma un dzimuma grupās.

Reģistrācija braucienam notiks sacensību dienā, 14.maijā, no plkst. 11:30 Ventspils Piedzīvojumu parkā. Ir iespēja reģistrēties arī iepriekš pa e-pastu: turisms.blms3@gmail.com. Reģistrējoties jānorāda savs vārds, uzvārds un vecums, kontakttālrunis.

Starts tiks dots plkst. 12:20. Sacensību dienā dalībnieki saņems pilsētas karti, kurā būs norādīts distances maršruts. Kartē būs norādīti orientieri, kuri dalībniekiem būs jāatrod.

Trase būs aptuveni 7,5 km gara un tās veikšanai paredzēta apmēram 1,5 stunda. Plkst. 14 Piedzīvojumu parkā būs uzvarētāju apbalvošana. Balvas uzvarētājiem sagādājusi Ventspils pilsētas dome. Pasākumu atbalsta Olimpiskais centrs „Ventspils” un Tūrisma informācijas centrs.

Sacensību organizētāji lūdz dalībniekus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un aprīkot velosipēdus ar bremzēm, skaņas signāliem un gaismas atstarotājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: