LBL 1. divīzijas pusfinālu ar uzvaru sākuši BK Ventspils basketbolisti, savā laukumā pieveicot Baronu/O!Karti, bet Ventspils Augstskolas komanda LBL 2. divīzijas finālsērijā viesos piekāpās BAA Rīga komandai. 

Ventspils basketbolisti maču ar baroniem iesāka visai veiksmīgi, taču pirmās ceturtdaļas beigās ļāva viesiem panākt izlīdzinājumu un uz brīdi pat iz irzīties priekšā. Pēc īsās atpūtas laukumā risinājās līdzīga cīņa, taču ar nelielu mūsējo pārsvaru. Pēc pirmā puslaika BK Ventspils bija vadībā 43:35, bet pēc pārtraukuma strauji palieilnāja savu pŗsvaru, panākot arī 20 punktu plusus. Mača izskaņā ventspilnieki gan nometa apgriezienus, ļaujot viesiem samazināt rezultāta starpību, bet uzvaru mājiniekiem atņemt nesēja - 78:66 un 1:0 sērijā.

Ventspils Augstskolas komanda viesos nespēja tikt galā ar BAA Rīga, lai gan pēdējā ceturtdaļā bija vadībā 56:44. Pēdējās minūtēs laukuma saimnieki spēja panākt izīdzinājumu un izraut uzvaru 63:59. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1:1.

Nākamos mavus abas komandas aizvad;is 28. aprīlī - BK Ventspils spēlēs Rīgā, bet VeA sāncenšus uzņems savā laukumā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: