Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogrē notika Baltijas frisbija līgas 2. posma sacensības. Sacensībās piedalījās sešas vīriešu un piecas sieviešu komandas. Starp sacensību dalībniekiem bija arī Ventspils frisbija vīriešu komanda, kura izcīnīja 2. vietu un tiesības spēlēt Baltijas frisbija čempionātā, kas notiks no 9. līdz 10. martam Ogrē.

Baltijas frisbija līgas sacensības notika divos posmos un komandas izspēlēja katra ar katru. Vīriešu divīzijā četras labākās komandas kvalificējās Baltijas frisbija čempionātam, kas apvienosies kopā ar Lietuvas frisbija līgas četrām labākajām komandām.

Pirmā posma sacensībās ventspilnieki ar rezultātu 13:9 pārspēja Tartu Ultimate, spraigā spēlē izdevās izcīnīt uzvaru ar 13:11 pret Ogres komandu un ar 12:9 tika uzvarēta Valmieras komanda. Otra posma sacensībās tika uzvarēta Ogres komanda un Hyperflick no Rīgas, bet piedzīvots zaudējums pret Salaspils komandu ar rezultātu 12:13.

Ventspils frisbija kluba komandā spēlēja: Ģirts Zaķis (komandas kapteinis), Ēriks Podgurskis, Kristaps Veckāgans, Edmunds Semjonovs, Mārcis Skudra, Andrejs Krauze, Edgars Būdiņš, Arsenijs Atorins, Oļegs Gusevs, Vitālijs Kuļešovs un Marks Krebs.

Ventspils vīriešu frisbija komanda piedalīsies Eiropas klubu čempionātā telpās (EUICC24), kas no 2. līdz 4. februārim norisināsies Dānijas pilsētā Herningā. No Latvijas sacensībās piedalīsies vēl Salaspils vīriešu komanda un Ogres “Moments” sieviešu komanda, kuras sastāvā spēlēs divas ventspilnieces Laura Sāmiete un Veronika Mikuļiča.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: