Olimpiskā centra “Ventspils” boksa zālē noslēdzies Ventspils atklātais čempionāts boksā, kurā piedalījās gan iesācēji, gan pieredzējušāki bokseri no Rīgas, Liepājas, Jelgavas un citām Latvijas pilsētām. Mūsu pilsētu pārstāvēja bokseri no Ventspils boksa kluba un sporta kluba “Favorīts”.

Sacensībās piedalījās 66 sportisti (33 pāri), kuru vidū bija astoņi Ventspils boksa kluba un trīs sporta kluba “Favorīts” sportisti. Dalībnieki tika sadalīti pa pāriem atbilstoši meistarībai, pieredzei, vecumam un svara kategorijai.
Par uzvarētājiem savās vecuma grupās un svara kategorijās kļuva Ventspils boksa kluba bokseri Dominiks Adamovičs, Prohors Grišunins, Vitālijs Tihonovs, kā arī sporta kluba “Favorīts” sportisti Leons Likovs un Nikita Likovs.
Otrajā vietā ierindojās VBC bokseri Danils Gribanovs, Ruslans Sokolovs, Daniels Gūtmans, Markuss Uibo, Prestons-Roberts Lukša un Roberts Grigorjevs (Sporta klubs “Favorīts”).

Sacensības organizēja Ventspils boksa klubs treneri Sergejs Fetiskins un Nikolajs Grišuņins un tās notika ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: