Ventspils pludmales volejbola stadiona laukumos notika “Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm 2023”. Šogad sacensībās piedalījās rekordliels dalībnieku skaits – 26 volejbola pāri.

Pludmales volejbola spēlēs piedalījās komandas no piecām skolām – Ventspils 6. vidusskolas, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, Ventspils 4. vidusskolas, Ventspils 2. vidusskolas un Ventspils Tehnikuma.

Jauniešu grupā piedalījās 19 pāri – pieci pāri no Ventspils Tehnikuma, četri pāri no Ventspils 4. vidusskolas , Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, Ventspils 2. vidusskolas un divi no Ventspils 6. vidusskolas. Savukārt, jaunietēm sacensībās piedalījās 7 pāri – divi no Ventspils 4. vidusskolas, Ventspils 2. vidusskolas, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas un viens Ventspils Tehnikuma.

Jauniešu konkurencē godpilno pirmo vietu izcīnīja Guntis Freibergs un Kevins Krasons no Ventspils Tehnikuma, otro vietu izcīnīja Ventspils 4. vidusskolas audzēkņi Roberts Ofkants un Ričards Dans Vaisjūns, bet trešo vietu ieguva Ventspils Valsts 1. ģimāzijas audzēkņi Renarts Ruskulis un Kristers Frībenbergs.

Jaunietēm godpilno pirmo vietu izcīnīja Patrīcija Āboliņa un Elza Kozlova no Ventspils 4. vidusskolas, otro vietu izcīnīja Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas audzēknes Megija Mūrniece un Emīlija Baļķīte, bet trešo vietu ieguva Milana Sergejeva un Jana Pirvica no Ventspils 2. vidusskolas.

Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Elza Kozlova no Ventspils 4. vidusskolas un Guntis Freibergs no Ventspils Tehnikuma, kuri balvās saņēma ielūgumus uz Ventspils Ūdens Piedzīvojuma parku, ko sarūpēja Olimpiskais centrs “Ventspils”.

Starp spēlēm norisinājās konkurss, kurā ikvienam bija iespēja iegūt piemiņas balvas no Ventspils Tehnikuma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: