Olimpiskā centra ''Ventspils'' basketbola hallē notika ''3x3 basketbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā zēniem 2022''. Sākotnēji turnīra norises vieta bija paredzēta 3x3 basketbola laukumos, diemžēl slikto laikapstākļu dēļ, turnīrs tika aizvadīts iekštelpās.

Kopumā sacensībās piedalījās piecas komandas – divas komandas no 1. ģimnāzijas un pa vienai no Ventspils Tehnikuma, 4. vidusskolas un 2. vidusskolas. Komandas aizvadīja viena apļa turnīru.

Par uzvarētājiem kļuva 1. ģimnāzijas 1. komanda, kuras sastāvā spēlēja – Toms Markuss Salnājs,  Markuss Liepiņš, Ričards Bambis un Renarts Ruskulis. Komandas treneris – Jānis Zemels.
Godpilno otro vietu izcīnīja Ventspils Tehnikuma komanda – Roberts Bērziņš, Janeks Tolks, Samuels Bondars un Elans Bieža. Komandas trenere – Ivita Zaķe.
Trešajā vietā ierindojās 4. vidusskola – Mikuss Zernevics, Robets Čakstiņš, Ernests Punkstiņš un Matīss Mažrims. Komandas trenere – Amanda Sorokina.

Ceturtajā vietā – 1. ģimnāzijas 2. komanda un piektajā vietā – Ventspils 2. vidusskolas komanda.
Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas audzēknis Ričards Bambis.

Šādas sacensības 3x3 basketbolā notika jau trešo gadu pēc kārtas. Sacensību mērķis ir popularizēt 3x3 basketbolu, veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu Ventspils vidusskolnieku, kā arī Ventspils Tehnikuma audzēkņu vidū.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: