6. un 7. novembrī Meksikas galvaspilsētā Mehiko notiks septītais FIBA (Starptautiskās Basketbola federācijas) 3x3 basketbola Pasaules ''Masters'' tūres posms. Turnīrā Latviju pārstāvēs vadošā komanda ''Riga'', kuras sastāvā spēlē Ventspils Olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš un Nauris Miezis.

Turnīrā piedalīsies 16 komandas: no Serbijas, Latvijas, Lietuvas, Šveices, Saūda Arābijas, Puertoriko, Krievijas, Mongolijas, Nīderlandes, ASV, Meksikas un Brazīlijas. Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas.

Komanda ''Riga'' turnīrā izlikta ar pirmo numuru un spēlēs A apakšgrupā kopā ar Puertoriko "Mayaguez" un Brazīlijas "Rio Preto" komandām. Grupu spēles tiks aizvadītas 6. novembrī plkst. 18 pret ar Puertoriko "Mayaguez" un plkst. 19.40 pret Brazīlijas "Rio Preto" komandām. Izslēgšanas spēles notiks 7. novembrī.

Pasaules tūres kopvērtējumā pēc sešiem posmiem līderi ir Serbijas komanda ''Ub'' (410 punkti), otro vietu ieņem komanda ''Riga'' (385 punkti), trešo vietu ieņem otra Serbijas komanda ''Liman'' (320 punkti).

Latvijas 3x3 izlases komanda ''Riga'' jau ir kvalificējusies Masters tūres finālam, kas notiks Džidā no 17. līdz 18. decembrim.

Spēles būs iespējams vērot tiešraidē FIBA 3x3 "YouTube" kanālā: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: