Āra laukuma slidotavā, kura atrodas brīvpieejas sporta laukumā Saules ielā 106A, apmeklētājiem ir pieejamas bezmaksas hokeja nūjas, kuras atvēlējis Hokeja klubs ''Ventspils''. Tāpat ledus laukumā ierīkoti borti un pieejami hokeja vārti, kā arī regulāri notiek ledus laukuma smidzināšana ar ūdeni, kas uzlabo ledus kvalitāti.

Laukuma apmeklētāji tiek aicināti pret inventāru izturēties saudzīgi un pēc lietošanas nolikt atpakaļ kastē, kura novietota pie laukuma.

Ledus laukumu treniņu nolūkiem darba dienās no plkst. 18 līdz 20 izmantos Hokeja kluba ''Ventspils'' hokejisti un citi ledus sporta veidu sportisti, pārējos laikos gan darba dienās, gan brīvdienās ledus laukums ir brīvi pieejams pilsētas iedzīvotājiem.

Olimpiskā centra ''Ventspils'' ledus hallē iespējams iznomāt slidas, tālr. 63621998. Lai iznomātu slidas, līdzi ir jāņem personu apliecinošs dokuments.

Ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai, vienlaikus ledus laukumā var atrasties ne vairāk kā 20 personas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    keda 15.02.2021, 14:36:02

    šis i riktīgi forši! cerams, mīļie ventiņi būs prātīgi un nūjas neizvazās.

  • -1
    Sturmabteilung 15.02.2021, 15:07:28

    ...vai nesalauzīs savstarpējos kautiņos...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: