Svētdien, 29. novembrī, Futbola klubam ''Ventspils'' vajadzēja aizvadīt Latvijas čempionāta noslēdzošo maču. Čempionāta divdesmit septītās kārtas ietvaros Viorela Frunzas komandai vajadzēja viesos tikties ar klubu "Riga" FC. Bet Latvijas čempioni pieņēma lēmumu atteikties no mača aizvadīšanas sakarā ar COVID - 19 situāciju klubā.

Futbola klubs ''Ventspils'' saņēma oficiālu lēmuma apstiprinājumu gan no kluba "Riga" FC, gan no Latvijas futbola federācijas. Rīgas klubam tiks ieskaitīts tehniskais zaudējums (0:3). Tas nozīmē, ka FK "Ventspils" Latvijas čempionātu noslēdz ceturtajā vietā.

"Ņemot vērā futbolistu pašsajūtu pēc Covid-19 un to, ka nav iespējas nokomplektēt pilnu sastāvu spēlei, esam nolēmuši neriskēt ar cilvēku veselību un rīt laukumā nedosimies," teikts "Riga" paziņojumā. "Novēlam visiem stipru veselību un panākumiem bagātu nākamo gadu. Paldies par sezonu."

Arī futbola klubs ''Ventspils'' pateicas visiem dzeltenzilo līdzjutējiem par atbalstu šajā ļoti smagajā un objektīvi, laikam, pašā sarežģītākajā FKV sezonā vēsturē.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    keda 30.11.2020, 10:15:15

    Tas gan netraucēja vakarā taisīt kopīgu fotosesiju Skonto stadionā. Bet nu lai ir kā ir

  • -1
    Margrieta666 30.11.2020, 12:28:53

    Ņēmuši sliktu piemēru no Ventspils domes deputāteļa.

  • -5
    Latvija pāri visām! 30.11.2020, 15:13:56

    Labu piemēru.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: