26. novembrī plkst. 13 Olimpiskā centra ''Ventspils'' stadionā notiks Latvijas futbola Virslīgas 26. kārtas spēle, kurā Futbola kluba ''Ventspils'' uzņems Metta/LU komandu. Šī spēle mūsu komandai būs noslēdzošā mājas spēle šajā sezonā. Spēle notiks bez skatītāju klātbūtnes!

Komandām turnīrā atlikušas vēl divas spēles un šobrīd turpinās cīņa par trešo vietu, uz kuru pretendē FK Valmiera (41 punkts), mūsu FK Ventspils (38 punkti), un FK Liepāja (36 punkti). Čempioni un vicečempioni jau šobrīd zināmi par tiem kļuvuši Riga FC (69 punkti) un RFS (60 punkti). Jāatgādina, ka dalību nākošās sezonas Eirokausos garantējušas Riga FC, RFS un FK Liepāja komandas un ventspilniekiem nepieciešams izcīnīt bronzas medaļas, lai kvalificētos turnīram.  

Lai turpinātu cīņu par bronzas medaļām FK Ventspils noteikti ir jāuzvar Metta/LU komanda, kas nav spējusi izcīnījusi punktus jau sešās Virslīgas spēlēs pēc kārtas, kā arī jācer uz labvēlīgiem citu komandu savstarpējiem rezultātiem.

Sezonas gaitā daudz sarežģījumi radušies Covid-19 izplatības dēļ un 24. novembrī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde ārkārtas sēdē lēmusi par sezonas pabeigšanu. Uz doto brīdi septiņos klubos saslimstība nav fiksēta, bet pārējos trīs klubos saslimstības rādītāji nav saistīti ar apstākļiem, kādos čempionāts būtu pārtraucams.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: