BK Ventspils basketbolisti izcīnījuši 15. uzvaru MasterCard BBL, savā laukumā ar 65:61 pieveicot Viļņas Perlas un atgriezušies turnīra tabulas pirmajā vietā.

Mača pirmais puslaiks aizritēja ļoti nerezultatīvi – pēc piecām minūtēm tablo rādijā 2:2, ceturtdaļa noslēdzās mūsējo labā 16:4, bet pirms otrā puslaika Ventspils komanda bija astoņu punktu pārsvars 26:18.

Trešo ceturtdaļu lieliski aizvadīja Rašads Andersons, gūstot 15 no komandas 21 punkta un palīdzot ventspilniekiem iegūt 25 punktu pārsvaru (50:25). Lai gan šķita, ka mača iznākums jau ir zināms, viesi prata noķert ventspilnieku vājuma brīdi un krietni pietuvoties.

Trīsarpus minūtes pirms mača beigām BK Ventspils bija vairs tikai 11 punktu pārsvars (58:47) turklāt mājinieki turpināja kļūdīties. Kad spēlēt bija atlikušas desmit sekundes, mājinieku pārsvars jau bija sarucis līdz diviem punktiem, tomēr tuvāk viesi vairs netika – 65:61, 15. uzvara 19 mačos un atkal atgūta pirmā vieta turnīra tabulā.

21 punktu uzvarētājiem guva Andersons, bet Efedžuku rēķinā 16. Pēc šī mača treneriem un kluba vadībai būs arī jāpieņem lēmums par jamaikiešu spēka uzbrucēja Roba Levina noderību. Galvenais treneris Guntis Endzelis pēc mača atzina, ka basketbolists ne pārāk pārliecinoši aizvadījis abas spēles, taču lēmums par viņa atlaišanu vai paturēšanu vēl nav pieņemts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: