Apstiprināts SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils”” 2011. gada budžets, kurā līdzekļi paredzēti arī mākslīgā apgaismojuma ierīkošanai stadionā.

Vairāk ne kā vienu miljonu latu paredzēts investēt dažādos attīstības projektos. No tiem nedaudz vairāk kā 300 000 Ls paredzēti bērnu elektromašīnīšu un gokartu laukumu izveidei Piedzīvojumu parkā, parka ēku projektēšanai, apvienotās snovborda un BMX trases izveidei, riteņbraukšanas trašu pilnveidošanai, jauna kalna pacēlāja iegādei un uzstādīšanai, Kaķa takas otrās bērnu trases izveidei, Piedzīvojumu trases izveidei un citam.

Tiks apgūti arī Valsts galvota aizdevuma līdzekļi projekta „Infrastruktūras attīstība periodā no 2011. – 2013. gadam” realizācijai. Šogad plānots izbūvēt apgaismojumu centrālajā stadionā, veikt tenisa kortu rekonstrukciju, ģērbtuvju pārbūvi un rekonstrukciju, kā arī izstrādāt tehniskos projektus slēgtās BMX halles izveidei, Ledus halles rekonstrukcijai un airēšanas bāzes „Dampeļi” rekonstrukcijai, vairāk kā 800 000 Ls apmērā.  

2011. gada Olimpiskā centra „Ventspils” budžetā salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu samazināti saimnieciskie izdevumi un plānoti lielāki ieņēmumi. Pateicoties nacionālās sporta bāzes statusam, SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils”” pieaudzis valsts finansējuma apjoms. Šajā gadā plānots arī apmeklētāju skaita pieaugums.

Saistībā ar minimālās algas izmaiņām nedaudz palielinājušies kopējie izdevumi atalgojumiem un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām. Savukārt materiālu, energoresursu, ūdens un mazvērtīgā inventāra iegādes izdevumos plānots samazinājums.

Izdevumu samazināšanas rezultātā Olimpiskais centrs „Ventspils” šajā gadā saglabās nemainīgu uzņēmuma cenu politiku un pat piedāvās dažādas atlaides.

Olimpiskais centrs ”Ventspils” sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju un Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi šajā gadā plāno atbalstīt 33 sportistus un deviņus sporta klubus no 15 dažādiem sporta veidiem, šiem mērķiem novirzot 183 260 Ls, tajā skaitā dažādu sacensību organizēšanai 61 432 Ls un sportistu atbalstam 121 828 Ls.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: