Ar aizraujošām cīņām Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē noslēdzās Ventspils pilsētas volejbola čempionātā finālspēles, kurš veiksmīgāki izrādījās ZS Vālodzes spēlētāji.

Pusfinālu spēlēs ZS Vālodzes uzvarēja SK Pope ar rezultātu 3:0, lai gan Popes volejbolisti rādīja atzīstamu sniegumu un katrā no setiem lika panervozēt grupu turnīra uzvarētājiem. Otrā pusfinālā Dundaga spraigi cīnījās pret Karo Wood, kas tomēr prata izcīnīt uzvaru 3:1.

Mačs par trešo vietu sākās ar popiņu uzvaru, bet spraiga cīņas risinājās arī pārējos setos,kuros pārāki tomēr izrādījās Dundagas volejbolisti, svinot uzvaru 3:1 un izcīnot trešo vietu.

Finālspēlē komandas bija noskaņojušās cīnīties katrā izspēlē, tāpēc visas cīņas gaitā līdzjutēji varēja redzēt jaudīgas serves, spēcīgus uzbrukuma sitienus, precīzus blokus un pašaizliedzīgu spēli aizsardzībā. Turnīra pēdējā izspēlē garā cīņā veiksmīgāki un meistarīgāki izrādījās ZS Vālodzes volejbolisti. Lai gan setu attiecība 3:0 liecināja par pārliecinošu uzvaru, ikvienā setā iespējas uzvarēt bija arī Karo Wood komandai, kas galu galā izcīnīja sudraba godalgas.

Par Ventspils čempioniem kļuva ZS Vālodzes un Māris Bertāns, Artis Bertāns, Andis Bertāns, Matīss Bertāns, Aivars Černuho, Matīss Gredzens, Jevgeņijs Sikuriņecs, Oskars Bierants.

Kopvērtējuma sadalījums
1.vieta ZS Vālodzes
2.vieta Karo Wood
3.vieta Dundaga
4. vieta SK Pope

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: