Ogrē notika pirmais Latvijas telpu frisbija čempionāts jauktajā grupā. Sacensībās kopā piedalījās desmit komandas un Ventspils Frisbija kluba komanda izcīnīja 3. vietu.

Pirmajā sacensību dienā tika aizvadītas grupu spēles. Ventspilnieki spēlēja viena grupā ar Valmieras ''Insider'', Inčukalna ''WildCats'', Ogres Frisbija kluba un Salaspils A komandām. Grupu turnīrā ventspilnieki izcīnīja trīs uzvaras, uzvarot ar rezultātu 11:10 Valmieras ''Insider'' komandu, ar 13:3 Inčukalna ''WildCats'' un 13:7 Ogres Frisbija klubu. Vienīgais zaudējums tika piedzīvots pret Salaspils A komandu ar rezultātu 12:13.

Sacensību otrajā dienā ceturtdaļfinālā tika uzvarēta komanda no Rīgas ''Sirocco Ultimate'' ar rezultātu 13:4, bet pusfinālā tika piedzīvots zaudējums pret spēcīgo Salaspils ''MIX'' komandu ar rezultātu 11:9. Spēlē par trešo vietu atkal bija jāspēlē pret Salaspils A komandu, bet šoreiz tika izcīnīta uzvaru ar rezultātu 13:8, kas kopvērtējumā deva 3. vietu Latvijas telpu frisbija čempionātā jauktajā grupā.

Par uzvarētajiem kļuva “Salaspils MIX” komanda, kura finālā uzvarēja Valmieras komandu ''Insider''.

Ventspils komandā spēlēja: Lelde Vēbere-Landmane, Laura Samiete, Veronika Mikuļiča, Kristīne Lazdāne, Ēriks Podgurskis, Edmunds Semjonovs, Edgars Būdiņš, Roberts Dūdiņš, Helvijs Jēkabsons un Ģirts Zaķis (komandas kapteinis).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: