Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā aizvadīts Eiropas Jaunatnes basketbola līgas I posms junioru komandām, kurā piedalījās arī sporta skolas Spars trenera Matīsa Graudiņa audzēkņi.

Mūsu komanda trīs dienās aizvadīja piecas spēles un izcīnīja četras uzvaras. Pirmajā mačā tika piedzīvots zaudējums 46:51 pret Valmiera BSS/Glass/ViA, bet tālāk sekoja tikai panākumi – 89:48 pret SPB University (Sanktpēterburga, Krievija), 63:59 pret Tsmoki (Minska, Baltkrievija), 81:38 pret Prinemanie (Minska, Baltkrievija) un 68:50 pret Sandvika BBK (Sandvika, Norvēģija).

Līdz ar to Ventspils komanda izcīnīja otro vietu, bet turnīra simboliskajā pieciniekā tika iekļauts ventspilnieks Ralfs Ērkšķis. Spara komandā spēlēja arī Edgars Borherts, Rūdis Zernevics, Roberts Smildzējs, Rūdolfs Punkstiņš, Deniss Punkstiņš, Ričards Vitoļskis, Toms Stupele, Raimonds Čudars, Armands Jurensons un Ralfs Lācis.

Katrai komandai sezonas laikā jāaizvada 15 spēles, bet nākošie posmi Sparam būs no 12. līdz 15.decembrī Rīgā un no 27. februārī līdz 3.martam Igaunijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: