Jau šajā nedēļas nogalē, notiks pirmais velobrauciens “Mani pirmie 100km ar velosipēdu”. Trīs dienas dalībniekiem ceļā būs iespēja pabūt Ventspils un Ventspils novada skaistākajās vietās, nakšņot teltīs, baudīt dabu un vakara sarunas kopā ar līdzbraucējiem. Velobrauciens ir bezmaksas.

Brauciena sākums 5. jūlijā piektdien, plkst.15, pirms tam no plkst.13 ceļošanai varēs nodot personīgās mantas, kuras būs nepieciešamas tikai vakarā un brauciena laikā tās nebūs pieejamas. Brauciena noslēgums - 7. jūlijā, svētdien. Trīs dienu laikā ar velosipēdu plānots izbraukt 100 km. Brauciena maksimālais dalībnieku skaits – 50.

Pieteikties braucienam var Ventspils Tūrisma informācijas centrā. Pasākumā var piedalīties jebkura vecuma dalībnieki, jaunieši līdz 18 gadu vecumam brauc kopā ar vecākiem, vai iesniedz vecāku parakstītu atļauju.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Sporta pārvalde 05.07.2019, 09:12:51

    Sveiki, Veloceļotāji!
    Sakarā, ka Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs šodien 5.jūlijā un naktī ir izsludinājuši ORANŽO BRĪDINĀJUMU, tas nozīmē stipru vēju un koku lūšanu ... velomaratons Mani pirmie 100km ar velo atceļas!!!!
    Varat pārrakstīties uz nākamiem datumiem – 26.-28.jūlijs, tur nav daudz vietu palicis, bet priekš Jums būs. Un ja būs pieprasījums, noorganizēšu papildus tūri 9.-11.augusts!

    Ar cieņu
    Andris Valerts
    Biedrības Latvelo
    Valdes loceklis
    29149170

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: