Jau devīto gadu pēc kārtas notiks Trīs bumbu spēles čempionāts trijos sporta veidos: minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā. Savu dalību čempionātā šogad pieteikušas septiņas komandas – Blāzma, JSK Gālene, Sporta Mafija, Taverna, Inkubators, Ventspils Nafta termināls un Atpūtnieki.

Vienas komandas sastāvā piedalīsies septiņi spēlētāji, kurus spēļu laikā nedrīkstēs ne aizvietot, ne nomainīt. Spēlēs uzvarēs tā komanda, kas iegūs mazāko punktu summu visos iepriekšminētajos sporta veidos.

Spēļu norise:

Pludmales volejbols – 27. jūnijā plkst. 19 pludmales volejbola stadionā;

Minifutbols – 4. un 9. jūlijā plkst. 18 Olimpiskā centra Mini Pitch laukumā;

Strītbols – 19. jūlijā plkst. 18 basketbola laukumā pie Augstskolas.

Futbolā komandas sacentīsies pieci pret pieci (vārtsargs un četri laukuma spēlētāji), un šis varētu būt viens no grūtākajiem posmiem, jo katrai komandai būs pieejamas tikai divas maiņas.

Strītbola sacensības, notiks basketbola laukumā pie Augstskolas. Spēlētāji spēlēs trīs pret trīs, bet pārējie četri komandas dalībnieki drīkstēs būt kā maiņa.

Pludmales volejbola sacensības būs īpašas ar to, ka tajās sacentīsies četri pret četri, nevis kā ierasts pāri. Tas tādēļ, lai vairāk izceltu komandas spēli un dotu iespēju piedalīties arī tiem interesentiem, kuriem volejbols nav tā stiprākā puse.

Plašāka informācija par Trīs bumbu spēlēm pieejama www.facebook.com/3bumbuspeles

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: