Aktīvākie pludmales volejbola spēlētāji no aprīļa vidus var jau izmantot Pludmales volejbola stadionu, kas atrodas Zilā karoga pludmalē.

Stadionā ir pieejamas pārģērbšanās kabīnes, treneru telpa, neliela noliktava, kā arī dušas un laukumu apgaismojums. Pie volejbola laukumiem izvietotas pārvietojamas skatītāju tribīnes ar sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā, pludmales volejbola stadions var pārtapt arī par starptautisku sacensību norises vietu.

Pludmales volejbola stadions izbūvēts 2016. gadā. Šobrīd ventspilniekiem vasaras sezonā pieejami 9 pludmales volejbola laukumi, no kuriem pieci atrodas volejbola stadionā, divi pie Pārventas pamatskolas un vēl divi pļavā pie degvielas uzpildes stacijas Viada.

Pagājušajā gadā pludmales volejbola stadionā norisinājās Latvijas čempionāta 1. posms, kurā piedalījās labākie Latvijas pludmales volejbola sportisti. Vasaras sezonā pludmales volejbola laukumos tika aizvadīts arī turnīrs Jūras kauss, Ventspils pilsētas čempionāts pludmales volejbolā, kā arī Austrumeiropās Zonālās volejbola asociācijas čempionāta posms. Tāpat iecienīts bija arī piektdienu turnīrs Pludmales volejbola karaliene un karalis.

Ikdienā pludmales volejbola laukumos trenējās pludmales volejbola klubs “BLOKS” un volejbola klubs “Ventspils”.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: