Pirmo pārbaudes maču treniņnomentē Spānijā aizvadījuši FK "Ventspils" futbolisti, ar 0:5 piekāpjoties daudzkārtējiem Krievijas čempioniem "CSKA". Komandai paredzēti vēl trīs pārbaudes spēles. 

“Ventspils” treniņnomentē Spānijā ieradās tikai svētdien, bet jau pirmdien komandu gaidīja pirmā pārbaudes spēle, kurā pretī nāca slavenais Krievijas klubs “CSKA”. Mačs tika aizvadīts maskaviešu treniņu vietā Kampoamorā, kas gan ir vien astoņus kilometrus no “Pinatar Arena”, kur sezonai gatavojas “Ventspils”. 

Jau mača septītajā minūtē rezultātu atklāja nominālie mājinieki, kad precīzi sita urugvajietis Abels Ernandzs. Pamazām apgriezienus uzņēma arī ventspilnieki un 17. minūtē varēja arī panākt neizšķirtu, taču līdz sitienam no soda laukuma netika, jo pēdējā brīdī bumbu no kājas nocēla šajā mačā aizsardzībā spēlējošais slovēņu pussargs Jaka Bijols. Puslaika turpinājumā “Ventspilij” bija divas labas iespējas, bet divus vārtus guva “CSKA” – 0:3 pēc pirmā puslaika. Jau puslaika beigās Dejans Vukičevičs sauca malā vienu pārbaudāmo spēlētāju un sūtīja laukumā Kasparu Svārupu.

Otro puslaiku “Ventspils” sāka ar vairākām maiņām un arī aktīvu spēli sāncenšu laukuma pusē. Bija arī sitieni pa vārtiem, bet vārtu rāmī bumbu trāpīt nekā neizdevās. 54. minūtē uz maiņu uznākušais Alans Dzagojevs nopelnīja pendeli, ko pats arī izmantoja un panāca “CSKA” jau 4:0. Jau mača izskaņā pēc soda sitiena izspēles izcēlās slaidais Bijols, panākot jau 5:0, un ar šādu rezultātu ventspilnieku pirmā pārbaudes spēle, kas pirmā Spānijā bija arī Maskavas klubam.

“Ventspils” pirmajā treniņnometnē Spānijā atradīsies līdz 4. februārim un komandai paredzēti vēl trīs pārbaudes mači – ar Dānijas klubu “Nordsjaelland”(24.), zviedru “Brommapoikarna” (19.) un Austrijas “LASK” ( 2. februārī).

CSKA – Ventspils (3:0)
Ventspils: Kudrjavcevs - Neziri, Mamā, Koļesovs, Eliu, Alfa, Stuglis, Vome, Aijeguns, divi pārbaudāmie spēlētāji
Uz maiņu nāca: Svārups, Kazačoks, Fortešs, Mordatenko, Klimaševičs, Burikins

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: