Holandē risinājās Eiropas kausa 5. un 6. posms, kurā startēja četri sporta skolas Spars vecāko grupu braucēji, aizvadot stabilas sacensības.

Jaunais juniors Markuss Valdmanis abās sacensību dienās apstājās priekšbraucienos, toties stabili veica visu PRO distanci, pieveicot deviņu metru starta kalnu un pārlecot lielos tramplīnus, tāpēc treneris Jānis Šķeperis atzīst, ka ar braucēja startu ir apmierināts.

Savukārt Klāvs Lisovskis abās dienās bija pārliecinoši labākais, divas reizes kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpieni, bet pārējie braucēji tieši otrajā dienā bija veiksmīgāki. Rolands Pommers sāka ar astoto vietu, bet otrajā dienā jau palika soli aiz goda pjedestāla, finišējot ceturtais. Toms Rožukalns piektajā posmā ieņēma 14. vietu, bet sestajā tika arī līdz finālam un tikai kritiens tajā liedza pacīnīties par godalgām – šoreiz viņam septītā vieta.

«Biju apmierināts jau ar pirmās dienas startiem, bet otrajā nostarējām vienkārši teicami. Laikam jau šo var nosaukt par mūsu iespaidīgāko startu Eiropas kausā, tā kā jautājumi par to, vai esmu apmierināts ar sasniegto, nevar būt – protams, esmu!» Šķeperis slavēja savus braucējus.

12. maijā BMX sezona turpināsies ar Latvijas čempionāta otro posmu, kas risināsies Jelgavā, bet tūlīt pēc tā braucēji atkal dosies uz Beļģiju, kur notiks noslēdzošais Eiropas kausa posms.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pink 03.05.2018, 08:25:39

    Nē nu puiši, protams, malači, bet teksts ir pilns ar kļūdām! Vai tiešām to pirms publicēšanas neviens nepārlasa??

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: