Lai gan VK Ventspils komanda mačam ar Valgundi pirmo reizi šajā sezonā pieteica 11 spēlētājus, spraigā cīņā nācās atzīt mājinieku pārākumu.

Pirmo spēli šajā sezonā ventspilnieku rindās aizvadīja pieredzējušais Gatis Vanags, bet no maksimāli labākā sastāva trūka tikai Valtera Vensberga. Iespējams, ilgais pārtraukums starp spēlēm un svētku brīvdienas neļāva ventiņiem spēlēt tā kā gribētos, jo tika pieļauts ļoti liels kļūdu skaits. Tomēr šīs kļūdas neliedza izrādīt sīvu pretestību turnīra tabulas otrās vietas īpašniekiem.

Komandas pamīšus uzvarēja pirmajos četros setos, katra tiekot pie vismaz viena punkta šajā spēlē. Izšķirošā piektā seta sākumā vadībā ar 3:0 izvirzījās ventspilnieki, bet tad kārtējo reizi spēlē sekoja vairākas kļūdas pēc kārtas un mājinieki izvirzījās vadībā ar 7:3.

Mainoties laukuma pusēm rezultāts bija 8:4 mājinieku labā. Tomēr ventspilnieki līdz seta izskaņai spēja rezultātu izlīdzināt – 14:14. Spēles galotne bija ļoti saspringta, bet veiksme tomēr uzsmaidīja Valgundes komandai. Uzvara izšķirošajā setā ar rezultātu 18:16, bet visā spēlē 3:2 (25:14, 23:25, 25:19, 23:25, 18:16).

Foto:zviedzha.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: