Trešdien, 14. februārī Ventspils Maratona klubs Ventspilī organizē skriešanas popularizēšanas pasākumu – Valentīndienas skrējienu pa pilsētas ielām. Lai skrējiens būtu interesantāks, Maratona klubs kopā ar SIA “ĢEODĒZISTS” pārstāvi Aigaru Ansbergu ir izstrādājuši trases maršrutu sirds formā, kura kopējais garums ir 6,41 km.

Skrējiena starts paredzēts plkst.18.30 pie Ūdens piedzīvojumu parka Lauku ielā 5.

Tā kā skrējiens notiks tumšajā diennakts laikā, līdzi jāņem atstarotāji, galvas lukturīši, mirgojošās lampiņas. Ventspils Maratona klubs ir pasūtījis ap 50 mirgojošo lampiņu, kuras varēs saņemt starta vietā.

Skrējiens notiks pa pilsētās centra ielām, skrējiena tempu katrs skrējējs varēs izvēlēties pats. Organizatori atgādina, ka, piedaloties skrējienā, jāievēro ceļu satiksmes noteikumi!

Visiem skrējiena dalībniekiem sarūpēta iespēja apmeklēt Olimpiskā centra “Ventspils” mazo peldbaseinu ar pirti bez maksas. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izmēģināt, kas ir ķermeņa masas analizators un iegūt dažādus interesantus datus par to, no kā tad sastāv mūsu ķermenis (iekšējie/ārējie tauki, muskuļi, kauli, ūdens u.tml.).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: